1902 11 00 Makarony niepoddane obróbce cieplnej, nienadziewane ani nieprzygotowane inaczej, zawierające jaja
Kod CN 1902 11 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.73.11.0 - Makarony, kluski i podobne wyroby mączne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6106 90 90 - Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce, z materiałów włókienniczych, dziane (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien chemicznych, z jedwabiu lub odpadów jedwabiu, z lnu lub ramii, T-shirtów i trykotów)
-
Kod CN: 1605 10 00 - Kraby, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
-
Kod CN: 8537 10 91 - Urządzenia sterujące z programowalną pamięcią (z wył. paneli sterowanych numerycznie z wbudowaną maszyną do automatycznego przetwarzania danych)
-
Kod CN: DZIAŁ 8 - OWOCE I ORZECHY JADALNE; SKÓRKI OWOCÓW CYTRUSOWYCH LUB MELONÓW
-
Kod CN: 8438 - Maszyny, niewymienione ani niewłączone gdzie indziej w niniejszym dziale, do przemysłowego przygotowania lub produkcji żywności lub napojów (inne niż maszyny do otrzymywania lub przyrządzania tłuszczów, olejów zwierzęcych lub roślinnych); ich części
-
Kod CN: 2101 20 - Ekstrakty, esencje i koncentraty herbaty lub maté (herbaty paragwajskiej) i przetwory na bazie tych ekstraktów, esencji lub koncentratów, lub na bazie herbaty, lub maté (herbaty paragwajskiej)
-
Kod CN: 8424 89 - Urządzenia mechaniczne, obsługiwane ręcznie lub inaczej, do rozrzucania, rozpraszania lub rozpylania cieczy lub proszków, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2208 50 - Gin i gin Geneva
-
Kod CN: 6203 43 19 - Spodnie i bryczesy, z włókien syntetycznych, męskie lub chłopięce (z wył. dzianych, roboczych, spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki i slipów)
-
Kod CN: 2008 99 91 - Ignamy, słodkie ziemniaki i podobne jadalne części roślin, zawierające >= 5% masy skrobi, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku ani alkoholu, ani cukru (z wył. zamrożonych lub suszonych)