1902 19 90 Makarony niepoddane obróbce cieplnej, nienadziewane ani nieprzygotowane inaczej, zawierające mąki lub mączki, ze zwykłej pszenicy, ale niezawierające jaj
Kod CN 1902 19 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.73.11.0 - Makarony, kluski i podobne wyroby mączne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4804 11 19 - Papier siarczanowy na warstwę pokryciową tektury falistej, niebielony, niepowleczony, w zwojach o szerokości > 36 cm, w którym >= 80% masy całkowitej zawartości włókien składa się z włókien z drzew iglastych, otrzymanych w procesie chemicznym z zastosowaniem siarczanu lub sody, o gramaturze >= 175 g/m² (z wył. wyrobów objętych pozycją 4802 lub 4803)
-
Kod CN: 8480 30 10 - Modele odlewnicze z drewna
-
Kod CN: 7104 10 00 - Kwarc piezoelektryczny, z kamienia syntetycznego lub odtworzonego, nawet obrobiony lub sortowany, ale nieoprawiony, ani nieobsadzony
-
Kod CN: 1209 29 60 - Nasiona buraka pastewnego "Beta vulgaris var. alba", do siewu
-
Kod CN: 2306 60 00 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji orzechów palmowych lub ich jąder
-
Kod CN: 8516 10 11 - Ogrzewacze wody, natychmiastowe, elektryczne
-
Kod CN: 1604 15 - Makrele przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych)
-
Kod CN: 0404 10 38 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] >15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy
-
Kod CN: 2204 21 48 - Wina produkowane w Val de Loire, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych)
-
Kod CN: 2801 10 00 - Chlor