1902 19 90 Makarony niepoddane obróbce cieplnej, nienadziewane ani nieprzygotowane inaczej, zawierające mąki lub mączki, ze zwykłej pszenicy, ale niezawierające jaj
Kod CN 1902 19 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.73.11.0 - Makarony, kluski i podobne wyroby mączne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8432 29 90 - Chwastowniki rolnicze, ogrodnicze lub leśne (z wył. glebogryzarek)
-
Kod CN: 5102 20 00 - Gruba sierść zwierzęca, niezgrzebna ani nieczesana (z wył. włosia i szczeciny do produkcji szczotek oraz włosia końskiego)
-
Kod CN: 7210 20 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, powleczone lub pokryte ołowiem, włączając blachę białą matową
-
Kod CN: 9007 92 00 - Części i akcesoria do projektorów kinematograficznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 9002 20 00 - Filtry optyczne, stanowiące część lub wyposażenie przyrządów lub aparatury, oprawione
-
Kod CN: 8803 30 00 - Części do samolotów lub śmigłowców, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. do szybowców)
-
Kod CN: 2914 69 - Chinony (z wył. antrachinonu i 1,4-naftochinonu i koenzymu Q10 (ubidekarenon (INN))
-
Kod CN: 8703 31 - Samochody i pozostałe pojazdy silnikowe przeznaczone zasadniczo do przewozu < 10 osób, włącznie z samochodami osobowo-towarowymi oraz samochodami wyścigowymi, wyposażone w silniki tłokowe wewnętrznego spalania z zapłonem samoczynnym "wysokoprężne i średnioprężne", o pojemności skokowej <= 1 500 cm³ (z wył. Pojazdów do poruszania się po śniegu i podobnych pojazdów specjalnego przeznaczenia objętych podpozycją 8703 10)
-
Kod CN: 8537 20 - Tablice, szafy i podobne zestawy aparatów, do elektrycznego sterowania lub rozdziału energii elektrycznej, do napięć >1 000 V
-
Kod CN: 0403 10 11 - Jogurt o zawartości tłuszczu <= 3,0% masy (z wył. aromatyzowanego lub zawierającego dodatek owoców, orzechów lub kakao), niezawierający dodatku cukru lub innego środka słodzącego