1905 20 10 Piernik z dodatkiem imbiru i podobne, nawet zawierające kakao, zawierające < 30% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza
Kod CN 1905 20 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.72.12.0 - Piernik i podobne wyroby; słodkie herbatniki; gofry i wafle
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3904 10 00 - Poli(chlorek winylu), w formach podstawowych, niezmieszany z żadnymi innymi substancjami
-
Kod CN: 2008 11 96 - Orzeszki ziemne, prażone, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
-
Kod CN: 8410 90 00 - Części turbin hydraulicznych i kół wodnych, włączając regulatory
-
Kod CN: 0307 19 00 - Ostrygi, nawet w skorupkach, wędzone, suszone, solone lub w solance
-
Kod CN: 6105 20 10 - Koszule męskie lub chłopięce, z włókien syntetycznych, dziane (z wył. koszul nocnych, T-shirtów, koszulek trykotowych i pozostałych trykotów)
-
Kod CN: 0305 49 10 - Halibut niebieski "Reinhardtius hippoglossoides", wędzony, włącznie z filetami, inny niż jadalne odpadki rybne
-
Kod CN: 0810 20 10 - Maliny, świeże
-
Kod CN: 0304 71 10 - Filety z dorsza (Gadus macrocephalus), zamrożone
-
Kod CN: 0406 90 - Ser ( z wył. sera świeżego ( włącz. z serem serwatkowym, twarogiem), sera przetworzonego, sera z przerostami niebieskiej pleśni i pozostałego sera zawierającego przerosty otrzymywane z użyciem "Penicillium roqueforti", i sera tartego lub proszkowanego)
-
Kod CN: 6006 34 00 - Dzianiny o szerokości > 30 cm, z włókien syntetycznych, zadrukowane (z wył. dzianin osnowowych, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)