1905 20 30 Piernik z dodatkiem imbiru i podobne, nawet zawierające kakao, zawierające >= 30%, ale < 50% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza
Kod CN 1905 20 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.72.12.0 - Piernik i podobne wyroby; słodkie herbatniki; gofry i wafle
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7224 10 10 - Wlewki i pozostałe formy pierwotne, ze stali narzędziowej
-
Kod CN: 7225 99 00 - Wyroby walcowane płaskie ze stali stopowej innej niż nierdzewna, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno i obrobione więcej (z wył. powleczonych lub pokrytych cynkiem i wyrobów ze stali krzemowej elektrotechnicznej)
-
Kod CN: 1302 19 70 - Soki i ekstrakty roślinne (z wył. z opium, lukrecji, chmielu, z oleju żywicznego z wanilii i z rodzaju Ephedra)
-
Kod CN: 7220 90 20 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości < 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno i obrobione więcej, perforowane
-
Kod CN: 2922 29 00 - Aminonaftole i inne aminofenole, ich etery i estry; ich sole (inne niż te zawierające > jeden rodzaj tlenowej grupy funkcyjnej; kwasy aminohydroksynaftalenosulfonowe i ich sole)
-
Kod CN: 9014 80 00 - Przyrządy i urządzenia nawigacyjne (z wył. do nawigacji powietrznej i kosmicznej, kompasów i urządzeń radionawigacyjnych)
-
Kod CN: 1512 21 10 - Olej z nasion bawełny, surowy, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych)
-
Kod CN: 8442 40 00 - Części maszyn, urządzeń i wyposażenia, do przygotowywania lub wykonywania płyt, cylindrów lub innych elementów drukarskich, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1302 - Soki i ekstrakty roślinne; substancje pektynowe, pektyniany i pektany; agar-agar i pozostałe śluzy i zagęszczacze, nawet modyfikowane, pochodzące z produktów roślinnych
-
Kod CN: 2903 93 00 - Pentachlorobenzen (ISO)