1905 31 30 Słodkie herbatniki, nawet zawierające kakao, zawierające >= 8% masy tłuszczu mleka (z wył. pokrytych lub powleczonych czekoladą lub innymi przetworami zawierającymi kakao)
Kod CN 1905 31 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.72.12.0 - Piernik i podobne wyroby; słodkie herbatniki; gofry i wafle
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2529 - Skaleń; leucyt; nefelin i sjenit nefelinowy; fluoryt
-
Kod CN: 0304 84 00 - Filety z włócznika (Xiphias gladius), zamrożone
-
Kod CN: 3810 90 90 - Topniki i pozostałe preparaty pomocnicze do lutowania, lutowania twardego lub spawania (z wył. preparatów w rodzaju stosowanych jako rdzenie lub otuliny elektrod lub prętów spawalniczych proszków i past do lutowania, lutowania twardego lub spawania, złożonych z metalu lub innych materiałów i elektrod lub prętów spawalniczych, z metalu pospolitego lub węglików metali pokrytych topnikami)
-
Kod CN: 5603 94 10 - Włókniny, powleczone lub pokryte, gdzie indziej niesklasyfikowane, o masie powierzchniowej > 150 g/m² (z wył. z włókien ciągłych chemicznych)
-
Kod CN: 2903 75 00 - Dichloropentafluoropropany
-
Kod CN: 8904 00 99 - Pchacze (z wył. pełnomorskich)
-
Kod CN: 2204 21 13 - Wina białe produkowane w Burgundy, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: 0207 45 81 - Kawałki z kośćmi z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2934 - Kwasy nukleinowe i ich sole, nawet niezdefiniowane chemicznie; pozostałe związki heterocykliczne (z wył. tylko z heteroatomem tlenu lub tylko azotu)
-
Kod CN: 0402 21 91 - Mleko i śmietana, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu > 27% masy, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2,5 kg