1905 31 91 Podwójne herbatniki z nadzieniem, nawet zawierające kakao, zawierające < 8% masy tłuszczu (z wył. pokrytych lub powleczonych czekoladą lub innymi przetworami zawierającymi kakao)
Kod CN 1905 31 91 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.72.12.0 - Piernik i podobne wyroby; słodkie herbatniki; gofry i wafle
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0809 40 - Śliwki i owoce tarniny, świeże
-
Kod CN: 6306 19 00 - Brezenty, markizy i zasłony przeciwsłoneczne, z materiałów włókienniczych (z wył. z włókien syntetycznych i pokryć płaskich z lekkiego materiału pakowanych jako brezenty)
-
Kod CN: 2710 19 66 - Oleje ciężkie opałowe ropy naftowej i z minerałów bitumicznych, o zawartości siarki > 0,1 % i <= 0,5 % masy, inne niż do przeprowadzania przemian chemicznych i zawier. biodisel
-
Kod CN: 2910 - Epoksydy, epoksyalkohole, epoksyfenole i epoksyetery, z pierścieniem trójczłonowym oraz ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne
-
Kod CN: 2009 89 97 - Sok z guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C (z wył. mieszanek i z dodatkiem cukru lub alkoholu)
-
Kod CN: 2204 10 96 - Wina musujące ze szczepu, ze świeżych winogron, bez ChNP i ChOG
-
Kod CN: 2850 00 20 - Wodorki i azotki, nawet niezdefiniowane chemicznie (z wył. związków, które są również węglikami objętymi pozycją 2849 i organicznych i nieorganicznych związków rtęci)
-
Kod CN: 1008 29 00 - Proso (z wył. ziarna sorgo i nasion)
-
Kod CN: 7311 00 30 - Pojemniki na sprężony lub skroplony gaz, z żeliwa lub ze stali, bez szwu, dla ciśnienia < 165 barów (z wył. pojemników specjalnie skonstruowanych lub wyposażonych do transportu jednym lub wieloma środkami transportu)
-
Kod CN: 1212 21 00 - Wodorosty morskie i pozostałe algi, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet mielone, nadające się do spożycia przez ludzi