2002 90 19 Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, o zawartości suchej masy < 12% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. całych lub w kawałkach)
Kod CN 2002 90 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.17.0 - Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5508 20 10 - Nici do szycia z włókien odcinkowych sztucznych (z wył. pakowanych do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 8413 50 20 - Zespoły hydrauliczne wyporowo-tłokowe, z pompami
-
Kod CN: 2930 - Organiczne związki siarki
-
Kod CN: 0403 90 69 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, słodzone, o zawartości tłuszczu > 6% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
-
Kod CN: 7201 50 10 - Surówka zwierciadlista, w gąskach, blokach lub pozostałych pierwotnych postaciach, zawierająca >= 0,3% masy, ale <= 1% masy tytanu i >= 0,5% masy, ale <= 1% masy wanadu
-
Kod CN: 8450 12 00 - Maszyny pralnicze, z wbudowaną suszarką odśrodkową, typu domowego lub profesjonalnego, o pojemności jednorazowej <= 10 kg suchej bielizny (z wył. Maszyn w pełni automatycznych)
-
Kod CN: 0207 27 70 - Nogi i ich kawałki (z wył. podudzi) z indyka (z gatunków domowych), z kośćmi, zamrożone
-
Kod CN: 2923 90 00 - Czwartorzędowe sole amoniowe i wodorotlenki (z wył. choliny i jej soli, perfluorooktanosulfonianu tetraetyloamonium i perfluorooktanosulfonianu didecylodimetyloamonium)
-
Kod CN: 0601 20 10 - Rośliny cykorii i jej korzenie (z wył. korzeni cykorii odmiany Cichorium intybus sativum)
-
Kod CN: 0206 90 10 - Podroby jadalne z owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, do produkcji wyrobów farmaceutycznych, zamrożone