2002 90 31 Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, o zawartości suchej masy >= 12%, ale <= 30% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg (z wył. całych lub w kawałkach)
Kod CN 2002 90 31 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.17.0 - Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9208 90 00 - Szafy grające, katarynki, mechaniczne ptaki śpiewające, piły grające oraz pozostałe instrumenty muzyczne, nieobjęte żadną inną pozycją działu 92; wabiki dowolnego rodzaju; gwizdki, rogi oraz pozostałe dęte instrumenty sygnalizacyjne
-
Kod CN: 7312 10 - Splotki, liny, kable, z żeliwa lub stali (z wył. Izolowanych elektrycznie i skręconego drutu ogrodzeniowego, i drutu kolczastego)
-
Kod CN: 0707 00 90 - Korniszony, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 9603 29 30 - Szczotki do włosów
-
Kod CN: 6112 49 - Stroje kąpielowe z materiałów włókienniczych, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. z włókien syntetycznych)
-
Kod CN: 3912 20 - Azotany celulozy, włącznie z kolodiami, w formach podstawowych
-
Kod CN: 9022 90 80 - Generatory promieni rentgena inne niż lampy rentgenowskie, generatory wysokiego napięcia, pulpity i panele sterownicze, ekrany, stoły, fotele i podobne, do badań lub leczenia, i główne części i akcesoria, do aparatów objętych pozycją 9022, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 3915 30 00 - Odpady, ścinki i braki, z polimerów chlorku winylu
-
Kod CN: 0714 90 90 - Korzenie i bulwy topinamburu i podobnych korzeni i bulw o dużej zawartości skrobi lub inuliny, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek i rdzeń sagowca (z wył. korzeni i bulw manioku, maranty, salepu, słodkich ziemniaków i pochrzyna, kolokazja jadalnej i ksantosomy)
-
Kod CN: 8431 31 00 - Części wyciągów pionowych i pochyłych lub schodów ruchomych, gdzie indziej niesklasyfikowane