2003 10 30 Grzyby z rodzaju Agaricus, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. tymczasowo zakonserwowanych i gotowanych)
Kod CN 2003 10 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.17.0 - Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2503 00 10 - Siarka surowa lub nierafinowana (z wył. siarki sublimowanej, strąconej i koloidalnej)
-
Kod CN: 0710 80 51 - Słodka papryka, niepoddana obróbce cieplnej lub ugotowana na parze lub w wodzie, zamrożona
-
Kod CN: 8538 90 11 - Podzespoły elektroniczne do urządzeń do testowania płytek półprzewodników objętych podpozycją 8536 90 20
-
Kod CN: 7208 51 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, nie w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone, o grubości > 10 mm, bez wzorów wypukłych
-
Kod CN: 5403 39 00 - Nitka pojedyncza z włókna sztucznego, włącznie z przędzą jednowłóknową sztuczną, o masie liniowej < 67 decyteksów (z wył. nici do szycia, nitki z włókna wiskozowego lub octanu celulozy i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 7304 90 00 - Rury, przewody rurowe i profile drążone, bez szwu, o nieokrągłym przekroju poprzecznym, żelazne (inne niż żeliwne) lub ze stali
-
Kod CN: 2008 70 - Brzoskwinie, włączając nektaryny, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
-
Kod CN: 2009 89 85 - Sok z guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. mieszanek lub z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 0303 14 90 - Pstrąg i troć "Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, zamrożone (z wył. "Oncorhynchus mykiss", z głowami i skrzelami, wypatroszone, o masie większej niż 1,2 kg każdy, lub pozbawione głowy, oskrobane i wypatroszone, o masie większej niż 1 kg każdy
-
Kod CN: 0302 36 90 - Tuńczyk południowy [makoja] "Thunnus maccoyii", świeży lub schłodzony (z wył. do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604)