2003 90 10 Trufle, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym
Kod CN 2003 90 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.17.0 - Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0209 90 00 - Tłuszcz drobiowy, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, świeży, schłodzony, zamrożony, solony, w solance, suszony lub wędzony
-
Kod CN: 2008 97 14 - Mieszanki owoców i pozostałych jadalnych części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% masy, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas (z wył. mieszanek orzechów, owoców tropikalnych/orzechów tropikalnych w rodzaju wymienionych w uwadze dodatkowej 7 i 8 do działu 20, o zawartości netto >= 50% masy, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion)
-
Kod CN: 6212 10 10 - Biustonosze z dowolnego materiału włókienniczego, włącznie z dzianinami, nawet elastyczne, w zestawach do sprzedaży detalicznej, zawierających biustonosz i jedną parę majtek
-
Kod CN: 8803 - Części statków powietrznych i statków kosmicznych, objętych pozycją 8801 lub 8802, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0207 51 90 - Gęsi (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, z sercami i żołądkami lub bez serc i żołądków, znane jako „gęsi 75 %” lub inaczej zgłaszane, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8529 90 - Części nadające się wyłącznie lub głównie do aparatury transmisyjnej i odbioru do radiofonii, radiotelegrafii, radiowego lub telewizyjnego nadawania programów, kamer telewizyjnych, aparatów cyfrowych, kamer wideo i pozostałych rejestratorów obrazu, radarów, odbiorników radionawigacyjnych oraz aparatów do zdalnego sterowania drogą radiową, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. anten i reflektorów anten wszelkich typów)
-
Kod CN: 9110 11 90 - Kompletne mechanizmy zegarków, niezmontowane lub częściowo zmontowane (zestawy mechanizmów) (z wył. z balansem i sprężyną włosową)
-
Kod CN: 2204 29 23 - Wina białe produkowane w Burgundy, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: 2204 21 67 - Wina produkowane w Trentino and Alto Adige, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych)
-
Kod CN: 9405 40 95 - Lampy elektryczne i oprawy oświetleniowe, w rodzaju stosowanych do świetlówek, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. z tworzyw sztucznych)