2005 20 80 Ziemniaki przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, niezamrożone (z wył. ziemniaków w postaci mąki, mączki lub płatków, w postaci cienkich plasterków, smażonych lub pieczonych, nawet solonych lub z przyprawami, w hermetycznych opakowaniach, nadających się do bezpośredniego spożycia)
Kod CN 2005 20 80 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.31.14.0 - Ziemniaki przetworzone lub zakonserwowane, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9015 80 80 - Przyrządy i urządzenia stosowane w oceanografii (z wył. kompasów i busoli, teodolitów i tachymetrów, niwelatorów, fotogrametrycznych przyrządów i urządzeń, dalmierzy)
-
Kod CN: 7304 22 00 - Rura płuczkowa, w rodzaju stosowanych do wierceń ropy naftowej lub gazu, ze stali nierdzewnej
-
Kod CN: 0910 30 00 - Kurkuma
-
Kod CN: 7209 17 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, w zwojach, walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, o grubości >= 0,5 mm, ale <= 1 mm
-
Kod CN: 1704 90 81 - Tabletki prasowane wyrobów cukierniczych, nawet otrzymywane z substancjami wiążącymi, niezawierające kakao (z wył. gumy do żucia, wyciagu z lukrecji, białej czekolady, pastylek od bólu gardła i dropsów od kaszlu, wyrobów żelowych i galaretek, włącznie z pastami owocowymi, w postaci wyrobów cukierniczych, cukierków z masy gotowanej, nawet nadziewanych, past, włącznie z marcepanami, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 1 kg)
-
Kod CN: 8432 41 00 - Roztrząsacze obornika (z wył. rozpylaczy)
-
Kod CN: 2208 90 19 - Arak, w pojemnikach o objętości > 2 litry
-
Kod CN: 2103 10 00 - Sos sojowy
-
Kod CN: 0511 99 39 - Gąbki naturalne pochodzenia zwierzęcego (z wył. surowych)
-
Kod CN: 8506 50 10 - Ogniwa i baterie galwaniczne, litowe, cylindryczne (z wył. zużytych)