2005 99 60 Kapusta kwaszona, niezamrożona
Kod CN 2005 99 60 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.17.0 - Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2009 79 11 - Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości <= 22 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 9508 10 00 - Wędrowne cyrki i wędrowne menażerie
-
Kod CN: 2844 10 10 - Naturalny uran, surowy; odpady i złom naturalnego uranu (Euratom)
-
Kod CN: 8802 30 00 - Samoloty i pozostałe statki powietrzne napędzane, o masie własnej >2 000 kg, ale <= 15 000 kg (z wył. śmigłowców i sterowców)
-
Kod CN: 2824 10 00 - Tlenek ołowiu (II) (glejta, masykot)
-
Kod CN: 5801 23 00 - Tkaniny włosowe wątkowe, z bawełny (z wył. tkanin ręcznikowych i podobnych tkanin pętelkowych, materiałów włókienniczych igłowych i taśm tkanych objętych pozycją 5806)
-
Kod CN: 6106 90 - Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce, z materiałów włókienniczych, dziane (z wył. z bawełny lub z włókien chemicznych, T-shirtów i trykotów)
-
Kod CN: 0306 12 - Homary "Homarus spp.", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z homarami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 8202 91 00 - Brzeszczoty proste, do metalu, z metalu nieszlachetnego
-
Kod CN: DZIAŁ 2 - MIĘSO I PODROBY JADALNE