2007 99 10 Przecier i pasta, ze śliwek, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, o zawartości cukru > 30% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 100 kg, do przetwórstwa przemysłowego
Kod CN 2007 99 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.22.0 - Dżemy, galaretki owocowe, przeciery i pasty z owoców lub orzechów
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0906 20 00 - Cynamon i kwiaty cynamonowca, rozgniatane lub mielone
-
Kod CN: 1605 10 00 - Kraby, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
-
Kod CN: 0207 25 - Indyki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, zamrożone
-
Kod CN: 8513 - Przenośne lampy elektryczne przystosowane do zasilania z własnego źródła energii np. suchych baterii, akumulatorów, prądnic; ich części (inne niż sprzęt oświetleniowy objęty pozycją 8512)
-
Kod CN: 2814 10 00 - Amoniak bezwodny
-
Kod CN: 8529 - Części nadające się wyłącznie lub głównie do aparatury transmisyjnej i odbioru, do radiofonii, radiotelegrafii, radiowego nadawania programów, telewizji, kamer telewizyjnych, kamer wideo i pozostałych rejestratorów obrazu, radarów, odbiorników radionawigacyjnych oraz aparatów do zdalnego sterowania drogą radiową, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 9506 11 80 - Narty do skoków narciarskich
-
Kod CN: 2501 00 31 - Sól do przeróbki chemicznej [oddzielenie Na od Cl] do produkcji pozostałych produktów
-
Kod CN: 8103 90 10 - Sztaby i pręty, z tantalu, inne niż te otrzymane przez zwykłe spiekanie, kształtowniki, druty, blachy grube, cienkie, taśma i folia z tantalu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0910 91 10 - Mieszanki różnych rodzajów przypraw korzennych (z wył. rozgniatanych lub mielonych i curry)