2008 11 96 Orzeszki ziemne, prażone, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
Kod CN 2008 11 96 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.23.0 - Orzechy, orzeszki ziemne i pozostałe nasiona, prażone, solone lub przetworzone w inny sposób
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4104 49 90 - Skóry i skórki ze zwierząt jednokopytnych, w stanie suchym („crust”), odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
-
Kod CN: 7213 91 90 - Sztaby i pręty, walcowane na gorąco, w nieregularnie zwijanych kręgach, z żeliwa lub stali niestopowej, zawierające > 0,75% masy węgla, o przekroju poprzecznym w kształcie koła, o średnicy < 14 mm (z wył. ze stali automatowej, sztab i prętów, walcowanych na gorąco, w rodzaju stosowanych do zbrojenia betonu i do kordu oponowego oraz posiadających wgniecenia, żeberka, rowki lub inne odkształcenia, powstałe w procesie walcowania)
-
Kod CN: 0706 10 00 - Marchew lub rzepa, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 6405 20 99 - Obuwie o cholewkach z materiałów włókienniczych (z wył. o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych, skóry wyprawionej lub skóry wtórnej, obuwia domowego, obuwia ortopedycznego i obuwia dla lalek)
-
Kod CN: 9506 - Artykuły i sprzęt do ogólnych ćwiczeń fizycznych, gimnastycznych, lekkoatletycznych, do pozostałych sportów (włączając tenis stołowy) lub do gier na świeżym powietrzu, niewymienione ani niewłączone gdzie indziej w niniejszym dziale; baseny i brodziki
-
Kod CN: 7406 - Proszki i płatki miedzi (z wył. granulek miedzi i artykułów objętych pozycją 8308)
-
Kod CN: 2204 29 32 - Wina produkowane w Piemonte, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące i pół-musujące)
-
Kod CN: 3816 00 00 - Cementy, zaprawy, masy betonowe i podobne wyroby, ogniotrwałe (z wył. wyrobów bazujących na graficie lub innych substancjach zawierających węgiel)
-
Kod CN: 1701 99 10 - Cukier biały, o zawartości sacharozy w stanie suchym >= 99,5% masy (z wył. zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących)
-
Kod CN: 9604 00 00 - Sita i przesiewacze, ręczne (z wył. cedzaków)