2008 30 59 Owoce cytrusowe, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg (z wył. cząstek grejpfrutów, mandarynek (włączając tangeryny i satsuma), klementynek, wilkingów i podobnych hybryd cytrusowych)
Kod CN 2008 30 59 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2933 99 50 - 2,4-Di-tert-butylo-6-(5-chlorobenzotriazol-2-ylo)fenol
-
Kod CN: 0403 90 73 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy (z wył. jogurtu)
-
Kod CN: 3404 - Woski sztuczne i woski preparowane
-
Kod CN: 2835 29 90 - Fosforany (z wył. triamonu, monosodu, disodu, trisodu, potasu, wapnia i rtęci)
-
Kod CN: 0303 82 00 - Rajowate (Rajidae), zamrożone
-
Kod CN: 1904 10 10 - Przetwory spożywcze otrzymane przez spęcznianie lub prażenie zbóż, lub produktów zbożowych otrzymane z kukurydzy
-
Kod CN: 2825 10 00 - Hydrazyna i hydroksyloamina i ich sole nieorganiczne
-
Kod CN: 4407 94 99 - Drewno z wiśni, czereśni "Prunus spp.", przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm (z wył. Struganego, szlifowanego lub łączonego stykowo)
-
Kod CN: 8543 70 50 - Łóżka opalające, lampy opalające i podobne urządzenia do opalania
-
Kod CN: 7209 17 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, w zwojach, walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, o grubości >= 0,5 mm, ale <= 1 mm