2008 30 90 Owoce cytrusowe, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku alkoholu, ani dodatku cukru
Kod CN 2008 30 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1513 21 30 - Olej z ziaren palmowych lub olej babassu, surowy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych)
-
Kod CN: 9606 29 00 - Guziki (z wył. z tworzyw sztucznych lub z metali nieszlachetnych, niepokrytych materiałem włókienniczym, zatrzasek, zatrzasek guzikowych i spinek do mankietów)
-
Kod CN: 3920 71 00 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowej celulozy regenerowanej, niewzmocnionej, nielaminowanej, nieosadzonej na podłożu ani niepołączonej w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych oraz pokryć podłogowych i ściennych objętych pozycją 3918)
-
Kod CN: 0901 12 00 - Kawa bezkofeinowa (z wył. palonej)
-
Kod CN: 7303 00 - Rury, przewody rurowe i profile drążone, z żeliwa
-
Kod CN: 8507 20 80 - Akumulatory kwasowo-ołowiowe, z nieciekłym elektrolitem (z wył. zużytych i stosowanych do uruchamiania silników tłokowych)
-
Kod CN: 2306 10 00 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji nasion bawełny
-
Kod CN: 2005 99 80 - Warzywa, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, niezamrożone (z wył. zakonserwowanych cukrem, warzyw homogenizowanych z podpozycji 2005 10, oraz pomidorów, grzybów i trufli, i ziemniaków, grochu [Pisum sativum], fasoli [Vigna spp., Phaseolus spp.], szparagów, oliwek, kukurydzy [Zea Mays var. Saccharata], pędów bambusa, pikantnych owoców z rodzaju Capsicum, kaparów, karczochów, mieszanek warzyw i kapusty kwaszonej)
-
Kod CN: 0404 10 04 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy
-
Kod CN: 3824 99 61 - Produkty pośrednie z produkcji antybiotyków otrzymane podczas fermentacji Streptomyces tenebrarius, nawet suszone, do stosowania do produkcji leków dla ludzi objętych pozycją 3004