2008 40 31 Gruszki, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 15% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
Kod CN 2008 40 31 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8459 69 - Frezarki do obróbki metalu, niesterowane numerycznie (z wył. obrabiarek z jednostkami obróbkowymi prowadnicowymi, wiertarko-frezarek, frezarek wspornikowych i obrabiarek do nacinania)
-
Kod CN: 2009 89 63 - Sok gruszkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 18 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru <= 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 9606 30 00 - Formy do guzików i pozostałe części guzików; półprodukty guzików
-
Kod CN: 7209 27 90 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, nie w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, o grubości >= 0,5 mm, ale <= 1 mm (z wył. elektrotechnicznych)
-
Kod CN: 1605 63 00 - Meduzy, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
-
Kod CN: 2204 21 32 - Wina białe produkowane w Vinho Verde, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: 8466 92 80 - Części i akcesoria do obrabiarek do drewna, korka, kości, ebonitu, twardych tworzyw sztucznych lub podobnych twardych materiałów, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. z żeliwa lub staliwa)
-
Kod CN: 8513 90 00 - Części przenośnych lamp elektrycznych przystosowanych do zasilania z własnego źródła energii, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0305 39 90 - Filety z ryb, suszone, solone lub w solance, ale niewędzone (z wył. z tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych i z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae i filetów z ryb, solonych lub w solance, z łososia pacyficznego, z łososia atlantyckiego, z głowacicy i z z halibuta niebieskiego)
-
Kod CN: 1104 30 10 - Zarodki pszenicy, całe, miażdżone, płatkowane lub mielone