2008 97 12 Mieszanki guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, włączając mieszanki w ilości >= 50% masy tych owoców z orzechami nerkowca, orzechami brazylijskimi, areca (lub betel), cola i makadamia , przetworzone lub zakonserwowane, z dodatkiem alkoholu, o zawartości cukru > 9% masy, i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas.
Kod CN 2008 97 12 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1514 - Olej rzepakowy, rzepikowy lub gorczycowy i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod CN: 7317 00 80 - Gwoździe, gwoździe z szeroką główką, gwoździe karbowane, klamry oraz wyroby podobne, z żeliwa lub stali (z wył. formowanych na zimno z drutu i klamr w taśmach)
-
Kod CN: 2914 50 00 - Ketonofenole i ketony z inną tlenową grupą funkcyjną
-
Kod CN: 6302 99 - Bielizna toaletowa i bielizna kuchenna, z materiałów włókienniczych (z wył. z bawełny lub z włókien chemicznych, ścierek do podłogi, zmywaków, ścierek do kurzu oraz podobnych ścierek do czyszczenia)
-
Kod CN: 3920 99 90 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowych tworzyw sztucznych, gdzie indziej niesklasyfikowanych, niewzmocnionych, nielaminowanych, nieosadzonych na podłożu ani niepołączonych w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych, produktów polimeryzacji addycyjnej, polimeryzacji kondensacyjnej lub z przegrupowaniem, pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918, i sterylnych chirurgicznych lub dentystycznych środków zapobiegających powstawaniu zrostów, objętych pozycją 3006 10 30)
-
Kod CN: 1006 30 98 - Ryż długooziarnisty, o stosunku długości do szerokości >= 3, całkowicie bielony, nawet polerowany lub glazurowany (z wył. parzonego)
-
Kod CN: 0404 - Serwatka, nawet zagęszczona lub zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego; produkty składające się ze składników naturalnego mleka, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone
-
Kod CN: 3823 19 90 - Przemysłowe monokarboksylowe kwasy tłuszczowe; kwaśne oleje z rafinacji (z wył. kwasu stearynowego, kwasu oleinowego i kwasów tłuszczowych oleju talowego, kwasów tłuszczowych destylowanych, destylatu kwasów tłuszczowych)
-
Kod CN: 2825 40 00 - Tlenki i wodorotlenki niklu
-
Kod CN: 7210 70 10 - Blacha biała, o szerokości >= 600 mm i o grubości < 0,5 mm, pokryta cyną [warstwą zawierającą >= 97% masy cyny], nieobrobiona więcej niż lakierowana i wyroby walcowane płaskie powleczone lub pokryte tlenkiem chromu lub chromem i tlenkiem chromu, z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, lakierowane