2008 99 31 Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% masy i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu >11,85 % mas.
Kod CN 2008 99 31 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7402 00 00 - Miedź nierafinowana; anody miedziane do rafinacji elektrolitycznej
-
Kod CN: 2101 30 19 - Palone namiastki kawy (z wył. cykorii)
-
Kod CN: 2844 20 51 - Mieszaniny uranu i plutonu z żelazem [żelazo-uran]
-
Kod CN: 0304 82 - Filety z pstrągów i troci (Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster), zamrożone
-
Kod CN: 9113 10 - Paski, opaski i bransoletki, do zegarków, oraz ich części, z metali szlachetnych lub z metali pokrytych metalem szlachetnym, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0206 29 91 - Przepona gruba i przepona cienka, z bydła (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), jadalna, zamrożona
-
Kod CN: 8309 90 10 - Kapsle z ołowiu; kapsle z aluminium o średnicy > 21 mm (z wył. korków z główką)
-
Kod CN: 2931 33 00 - Etylofosfonian dietylu
-
Kod CN: 1005 10 90 - Nasiona kukurydzy (z wył. hybryd)
-
Kod CN: 0302 29 - Płastugi "Pleuronectidae, Bothidae, Cynoglossidae, Soleidae, Scophthalmidae i Citharidae" (z wył. halibuta niebieskiego "Reinhardtius hippoglossoides", białego "Hippoglossus hippoglossus" i pacyficznego "Hippoglossus stenolepis", gładzicy "Pleuronectes platessa" i soli "Solea spp.", turbot i skarp (Psetta maxima)), świeże lub schłodzone