2008 99 45 Śliwki, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające alkoholu, ale z dodatkiem cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >1 kg
Kod CN 2008 99 45 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0406 30 10 - Ser przetworzony (ser topiony), nietarty lub nieproszkowany, do produkcji którego nie użyto innych serów, jak Emmentaler, Gruyère i Appenzell i który może zawierać jako dodatek ziołowy ser Glarus (znany jako Schabziger), pakowany do sprzedaży detalicznej, o zawartości tłuszczu w suchej masie <= 56% masy
-
Kod CN: 8302 30 00 - Oprawy, okucia i podobne artykuły nadające się do pojazdów silnikowych (z wył. zawiasów i kółek samonastawnych)
-
Kod CN: 6101 90 80 - Anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, z materiałów włókienniczych, męskie lub chłopięce, dziane (z wył. z bawełny lub włókien chemicznych, garniturów, kompletów, marynarek, spodni oraz spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki)
-
Kod CN: 2812 12 00 - Tlenochlorek fosforu
-
Kod CN: 4407 96 10 - Drewno z brzozy (Betula spp.), przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, strugane; łączone stykowo, nawet strugane lub szlifowane
-
Kod CN: 4104 49 90 - Skóry i skórki ze zwierząt jednokopytnych, w stanie suchym („crust”), odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
-
Kod CN: 2008 99 34 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas. (z wył. zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej oraz orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, imbiru, winogron, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)
-
Kod CN: 6202 93 00 - Anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, damskie lub dziewczęce, z włókien chemicznych (z wył. dzianych i kostiumów, kompletów, żakietów, blezerów, spodni i góry od kombinezonu narciarskiego)
-
Kod CN: 8449 00 00 - Urządzenia do produkcji lub wykańczania filcu lub włóknin, w kawałkach lub w postaci kształtowej, włączając urządzenia do wyrobu kapeluszy filcowych; wzorniki kapelusznicze; ich części (z wył. maszyn do przygotowania włókien do filcu i kalandrów)
-
Kod CN: 0304 84 00 - Filety z włócznika (Xiphias gladius), zamrożone