2009 31 11 Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku pomarańczowego i grejpfrutowego)
Kod CN 2009 31 11 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.32.19.0 - Pozostałe soki z owoców i warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2811 19 - Kwasy nieorganiczne (z wył. chlorowodoru [kwasu chlorowodorowego], kwasu chlorosulfonowego, kwasu siarkowego, oleum, kwasu azotowego, mieszanin nitrujących, kwasu fosforowego, kwasu polifosforowego, kwasów borowych i fluorowodoru [kwasu fluorowodorowego])
-
Kod CN: 6211 42 10 - Fartuszki, fartuchy, kitle i pozostałe ubiory robocze, damskie lub dziewczęce, z bawełny (z wył. dzianych)
-
Kod CN: 2841 69 00 - Manganiny, manganiany i nadmanganiany (z wył. nadmanganianu potasu)
-
Kod CN: 0207 24 10 - Indyki (z gatunków domowych), oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, ale z szyjami, sercami, wątróbkami i żołądkami, znane jako „indyki 80 %”, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8535 40 00 - Odgromniki, ograniczniki napięcia, ochronniki przepięciowe, do napięć > 1000 V
-
Kod CN: 0207 13 10 - Kawałki bez kości ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 5515 13 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z wełną lub cienką sierścią zwierzęcą
-
Kod CN: 0602 90 10 - Grzybnia
-
Kod CN: 2922 18 00 - 2-(N,N-Diizopropylamino)etanol
-
Kod CN: 2101 - Ekstrakty, esencje i koncentraty kawy, herbaty lub maté (herbaty paragwajskiej) oraz przetwory na bazie tych produktów lub na bazie kawy, herbaty lub maté (herbaty paragwajskiej); cykoria palona i pozostałe palone namiastki kawy oraz ich ekstrakty, esencje i koncentraty