2009 41 92 Sok ananasowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN 2009 41 92 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1210 20 - Szyszki chmielowe, mielone, sproszkowane lub w formie granulek; lupulina
-
Kod CN: 7408 19 10 - Drut z miedzi rafinowanej, którego maksymalny wymiar przekroju poprzecznego > 0,5 mm, ale <= 6 mm
-
Kod CN: 5501 40 00 - Kabel z polipropylenu, spełniający wymagania określone w uwadze 1 do działu 55
-
Kod CN: 0303 89 50 - Kielec (właściwy) i morlesze (Dentex dentex i Pagellus spp.), zamrożony
-
Kod CN: 6304 91 00 - Artykuły wyposażenia wnętrz, dziane (z wył. Koców i pledów, bielizny pościelowej, bielizny stołowej, bielizny toaletowej i bielizny kuchennej, firanek, zasłon, włącznie z draperiami, lambrekinów okiennych lub łóżkowych, narzut, moskitier do łóżek, abażurów i artykułów objętych pozycją 9404)
-
Kod CN: 5407 72 00 - Tkaniny z przędzy zawierającej >= 85% masy włókna ciągłego syntetycznego, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, barwione (z wył. z włókien ciągłych lub jednowłóknowych, z poliestrów, z nylonu lub pozostałych poliamidów i z mieszaniny włókien ciągłych poliestrowych teksturowanych i nieteksturowanych)
-
Kod CN: 3907 - Poliacetale, pozostałe polietery i żywice epoksydowe, w formach podstawowych; poliwęglany, żywice alkidowe, poliestry allilowe i pozostałe poliestry, w formach podstawowych
-
Kod CN: 2511 10 00 - Naturalny siarczan baru [baryt]
-
Kod CN: 9608 91 00 - Stalówki i ich ostrza
-
Kod CN: 0406 90 78 - Gouda, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 47% ale <= 72% masy (z wył. sera tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)