2009 49 11 Sok ananasowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN 2009 49 11 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4304 00 00 - Futra sztuczne i artykuły z nich (z wył. rękawiczek ze skóry wyprawionej lub futra sztucznego, obuwia i nakryć głowy, i części do nich oraz wyrobów objętych działem 95, np. zabawek, gier i sprzętu sportowego)
-
Kod CN: 4008 21 90 - Płyty, arkusze, taśmy, z gumy niekomórkowej (z wył. pokryć podłogowych i mat)
-
Kod CN: 2910 20 00 - Metylooksiran (tlenek propylenu)
-
Kod CN: 0304 83 90 - Filety z płastug (Pleuronectidae, Bothidae, Cynoglossidae, Soleidae, Scophthalmidae i Citharidae) (z wył. gładzicy, stornii i smuklicy), zamrożone
-
Kod CN: 0812 90 25 - Morele i pomarańcze, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 8423 82 - Urządzenia do ważenia, o maksymalnej nośności > 30 kg, ale <= 5 000 kg (z wył. wag osobowych, wag do ciągłego ważenia towarów na przenośnikach, wag do porównywania ważonej masy z zadaną wartością stałą oraz wag służących do podawania ustalonej masy materiału do worka lub innego pojemnika, włączając wagi zbiornikowe)
-
Kod CN: 2920 29 00 - Estry fosforynowe i ich sole; ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. fosforynu dimetylu, dietylu, trimetylu i trietylu)
-
Kod CN: 2517 30 00 - Makadam smołowany
-
Kod CN: 7225 91 00 - Wyroby walcowane płaskie ze stali stopowej innej niż nierdzewna, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno i elektrolitycznie powleczone lub pokryte cynkiem (z wył. ze stali krzemowej elektrotechnicznej)
-
Kod CN: 9022 29 00 - Aparatura wykorzystująca promieniowanie alfa, beta lub gamma (inna niż do zastosowań medycznych, chirurgicznych, stomatologicznych lub weterynaryjnych)