2009 81 31 Sok żurawinowy (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), niesfermentowany, o liczbie <= 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN 2009 81 31 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.32.19.0 - Pozostałe soki z owoców i warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2009 89 79 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu lub warzywa, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. zawierającego alkohol, mieszanek, soku z owoców cytrusowych, z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, soku ananasowego, pomidorowego, z winogron, włączając moszcz gronowy, z jabłek, z żurawin, gruszek i soku z wiśni i czereśni)
-
Kod CN: 0304 45 00 - Filety z włócznika (Xiphias gladius), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 4803 00 90 - Papier do produkcji papieru toaletowego lub chusteczek higienicznych, ręczników lub pieluszek oraz podobny papier do celów gospodarczych lub sanitarnych, nawet krepowane, marszczone, tłoczone, perforowane, barwione powierzchniowo, z powierzchnią dekorowaną lub z nadrukiem, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu (z wył. waty celulozowej, papieru krepowego i wstęg z włókien celulozowych (bibułki))
-
Kod CN: 6109 90 90 - T-shirts, koszulki trykotowe i pozostałe trykoty, z materiałów włókienniczych, dziane (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien chemicznych)
-
Kod CN: 2918 99 40 - Kwas 2,6-dimetoksybenzoesowy; dicamba (ISO); fenoksyoctan sodu
-
Kod CN: 3906 90 60 - Kopolimer akrylanu metylu z etylenem i z monomerem zawierającym niekońcową grupę karboksylową jako podstawnikiem, zawierający >=50% masy akrylanu metylu, nawet zmieszany z krzemionką, w formach podstawowych
-
Kod CN: 3301 29 41 - Olejki eteryczne, nieodterpenowane, włącznie z konkretami i absolutami (z wył. z owoców cytrusowych, mięty, goździka, niaouli i ylang-ylang)
-
Kod CN: 0303 14 20 - Pstrąg i troć z gatunku "Oncorhynchus mykiss", zamrożone, z głowami i skrzelami, wypatroszone, o masie większej niż 1,2 kg każdy, lub pozbawione głowy, oskrobane i wypatroszone, o masie większej niż 1 kg każdy
-
Kod CN: 0306 94 00 - Homarzec (Nephrops norvegicus), nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z homarami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie
-
Kod CN: 2909 19 - Etery alifatyczne i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. eteru dietylu (eteru etylowego))