2009 89 50 Sok gruszkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości > 18 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN 2009 89 50 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.32.19.0 - Pozostałe soki z owoców i warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7201 10 30 - Surówka niestopowa, w gąskach, blokach lub pozostałych pierwotnych postaciach, o zawartości fosforu <= 0,5% masy i >= 0,1%, ale < 0,4% masy manganu
-
Kod CN: 1104 29 81 - Ziarna pszenicy krojone, śrutowane lub obrobione inaczej (z wył. miażdżonych, płatkowanych, mąki, granulek, łuszczonych, perełkowanych i nie obrobionych inaczej jak śrutowanie)
-
Kod CN: 4302 19 - Skóry futerkowe garbowane lub wykończone, włącznie z łbami lub bez, ogonami, łapami, całe, niepołączone (z wył. z norek, z jagniąt, takich jak: astrachańskie, szerokoogonowe, karakuły, perskie i podobne, indyjskie, chińskie, mongolskie lub tybetańskie)
-
Kod CN: 8708 50 99 - Części mostów napędowych z mechanizmem różnicowym, nawet wyposażonych w inne elementy przekładniowe, do ciągników, pojazdów silnikowych do przewozu 10 lub więcej osób, pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. do montażu przemysłowego pojazdów silnikowych, objętych podpozycją 8708 50 20, do osi nienapędzanych i z wył. stalowych, odkutych w matrycy zamkniętej)
-
Kod CN: 1901 90 11 - Ekstrakt słodowy o zawartości suchego ekstraktu >= 90% masy
-
Kod CN: 4804 - Papier i tektura siarczanowe, niepowleczone, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu (z wył. wyrobów objętych pozycją 4802 lub 4803)
-
Kod CN: 4407 94 10 - Drewno z wiśni, czereśni "Prunus spp.", przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, strugane; łączone stykowo, nawet strugane lub szlifowane
-
Kod CN: 2103 30 10 - Mąka i mączka, z gorczycy
-
Kod CN: 0303 99 00 - Rybie płetwy, głowy, ogony, pęcherze pławne i pozostałe jadalne odpadki rybne, zamrożone (z wył. wątróbek, ikry, mlecza i płetw rekina)
-
Kod CN: 2204 21 88 - Samos i Muscat de Lemnos, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj., ale <= 22% obj., z ChNP lub ChOG