2009 89 69 Sok gruszkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C (z wył. z dodatkiem cukru lub z dodatkiem alkoholu)
Kod CN 2009 89 69 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.32.19.0 - Pozostałe soki z owoców i warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0102 21 - Bydło hodowlane czystorasowe
-
Kod CN: 7224 90 90 - Półprodukty ze stali stopowej innej niż nierdzewna, kute (z wył. ze stali narzędziowej i wyrobów o prostokątnym lub kwadratowym, o kształcie koła lub wielokątnym przekroju poprzecznym)
-
Kod CN: 6208 22 00 - Piżamy i koszule nocne, damskie lub dziewczęce, z włókien chemicznych (z wył. dzianych, trykotów i peniuarów)
-
Kod CN: 4817 20 00 - Karty listowe, karty pocztowe i karty korespondencyjne, z papieru lub tektury (z wył. z nadrukiem znaczka pocztowego)
-
Kod CN: 5006 00 90 - Nitka wyczeskowa z wyczesków jedwabiu szapowego; pakowana do sprzedaży detalicznej, jelita jedwabnika
-
Kod CN: 0807 11 00 - Arbuzy, świeże
-
Kod CN: 8711 50 00 - Motocykle, włączając motorowery, z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania, o pojemności skokowej cylindra > 800 cm³
-
Kod CN: 2008 99 21 - Winogrona, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 13%
-
Kod CN: 0303 39 85 - Płastugi "Pleuronectidae, Bothidae, Cynoglossidae, Soleidae, Scophthalmidae i Citharidae" (z wył. halibuta, gładzicy, soli i tyrbota i skarpa, flądry, ryb z rodzaju Rhombosolea i Pelotreis flavilatus lub Peltorhamphus novaezelandiae), zamrożone
-
Kod CN: 8514 30 20 - Elektryczne piece w rodzaju stosowanych wyłącznie lub głównie do produkcji obwodów drukowanych lub zespołów obwodów drukowanych