2009 89 88 Sok z guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru <= 30% masy (z wył. mieszanek lub z dodatkiem alkoholu)
Kod CN 2009 89 88 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.32.19.0 - Pozostałe soki z owoców i warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9609 - Ołówki (inne niż ołówki objęte pozycją 9608), kredki, pręciki ołówkowe, pastele, węgle rysunkowe, kredy do pisania lub rysowania, kredy krawieckie
-
Kod CN: 8512 90 - Części elektrycznego sprzętu oświetleniowego i sygnalizacyjnego, elektrycznych wycieraczek szyb, urządzeń zapobiegających zamarzaniu i zaparowaniu szyb, w rodzaju stosowanych w rowerach i w pojazdach mechanicznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2523 90 00 - Cement, nawet barwiony (z wył. cementu glinowego i portlandzkiego)
-
Kod CN: 0304 71 10 - Filety z dorsza (Gadus macrocephalus), zamrożone
-
Kod CN: 0705 29 00 - Cykoria (z wył. cykorii warzywnej), świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 0305 43 00 - Pstrągi i trocie (Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster), wędzone, włącznie z filetami, inne niż jadalne odpadki rybne
-
Kod CN: 0203 12 11 - Szynki i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2009 69 59 - Sok winogronowy, włączając moszcz gronowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 30, ale <= 67 w 20°C, o wartości > 18 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. zagęszczonego lub z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 8473 30 20 - Zespoły elektroniczne do maszyn do automatycznego przetwarzania danych lub innych urządzeń objętych podpozycją 8471, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2707 99 20 - Antracen (z wył. chemicznie zdefiniowanego); lekkie składniki siarkowe z destylacji wysokotemperaturowej smoły węglowej