2009 90 39 Mieszanki soków jabłkowego i gruszkowego, niesfermentowane, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. o wartości <= 18 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy lub z dodatkiem alkoholu)
Kod CN 2009 90 39 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.32.17.0 - Mieszaniny soków z owoców i warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1520 00 00 - Glicerol surowy; wody glicerolowe i ługi glicerolowe
-
Kod CN: 4707 30 10 - Stare i niesprzedane gazety i czasopisma, książki telefoniczne, broszury i drukowane materiały reklamowe
-
Kod CN: 8452 29 00 - Maszyny do szycia typu przemysłowego (z wył. automatycznych)
-
Kod CN: 8436 80 - Urządzenia rolnicze, ogrodnicze, leśne lub pszczelarskie, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2102 10 39 - Drożdże piekarnicze (z wył. suszonych)
-
Kod CN: 1106 30 - Mąka, mączka i proszek, z produktów objętych działem 8 "Owoce i orzechy jadalne; skórki owoców cytrusowych lub melonów"
-
Kod CN: 3912 11 00 - Octany celulozy nieuplastycznione, w formach podstawowych
-
Kod CN: 7605 29 00 - Drut ze stopów aluminium, którego maksymalny wymiar przekroju poprzecznego <= 7 mm (z wył. skrętek, kabli, taśm plecionych i podobne wyrobów objętych pozycją 7614, drutów izolowanych elektrycznie i strun do instrumentów muzycznych)
-
Kod CN: 0102 29 05 - Bydło żywe z podrodzaju Bibos lub z podrodzaju Poephagus (z wył. hodowlanego czystorasowego)
-
Kod CN: 2208 20 69 - Nap. spiryt. otrzymane przez dest. wina z winogron, w poj. o obj. większej niż 2 litry, w tym Armagnac, z wył.Cognac, Brandy/Weinbrand