2103 20 00 Ketchup pomidorowy i pozostałe sosy pomidorowe
Kod CN 2103 20 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.84.12.0 - Sosy; mieszanki przypraw; mąka i mączka z gorczycy oraz gotowa musztarda
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9305 20 00 - Części i akcesoria strzelb myśliwskich lub karabinów, objętych pozycją 9303, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 5509 - Przędza z włókien odcinkowych syntetycznych (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 5204 19 00 - Nici do szycia, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny (z wył. pakowanych do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 7107 00 00 - Metale nieszlachetne posrebrzane, nieobrobione inaczej niż do stanu półproduktu
-
Kod CN: 2914 - Ketony i chinony, nawet z inną tlenową grupą funkcyjną oraz ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne
-
Kod CN: 7222 20 21 - Sztaby i pręty, ze stali nierdzewnej, nieobrobione więcej niż gięte na zimno lub wykończone na zimno, o przekroju poprzecznym w kształcie koła, o średnicy >= 25 mm, ale < 80 mm, zawierające >= 2,5% masy niklu
-
Kod CN: 0302 83 00 - Antary (Dissostichus spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 6113 00 90 - Odzież z dzianin, impregnowana, powleczona, pokryta tworzywem sztucznym lub innymi materiałami (z wył. gumowanej i odzieży i dodatków odzieżowych dla niemowląt)
-
Kod CN: 7804 - Blachy grube, cienkie, taśma i folia, z ołowiu; proszki i płatki ołowiu (z wył. ziaren ołowiu i ozdóbek objętych pozycją 8308)
-
Kod CN: 5516 - Tkaniny z włókien odcinkowych sztucznych