2103 90 10 Ostry sos z mango, w płynie
Kod CN 2103 90 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.84.12.0 - Sosy; mieszanki przypraw; mąka i mączka z gorczycy oraz gotowa musztarda
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7226 99 - Wyroby walcowane płaskie ze stali stopowej innej niż nierdzewna, o szerokości < 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno i obrobione więcej (z wył. ze stali szybkotnącej lub krzemowej elektrotechnicznej)
-
Kod CN: 1703 90 00 - Melasy buraczane powstałe z ekstrakcji lub rafinacji cukru
-
Kod CN: 7215 50 80 - Sztaby i pręty, z żeliwa lub stali niestopowej, nieobrobione więcej niż gięte na zimno lub wykończone na zimno, zawierające >= 0,25% masy węgla (z wył. ze stali automatowej)
-
Kod CN: 1505 00 10 - Tłuszcz z wełny, surowy
-
Kod CN: 7116 20 11 - Naszyjniki, bransolety i pozostałe artykuły wykonane całkowicie z naturalnych kamieni szlachetnych lub półszlachetnych, jedynie nawleczonych, bez zapięć lub innych dodatków
-
Kod CN: SEKCJA XVI - MASZYNY I URZĄDZENIA MECHANICZNE; SPRZĘT ELEKTRYCZNY; ICH CZĘŚCI; URZĄDZENIA DO REJESTRACJI I ODTWARZANIA DŹWIĘKU, URZĄDZENIA TELEWIZYJNE DO REJESTRACJI I ODTWARZANIA OBRAZU I DŹWIĘKU ORAZ CZĘŚCI I WYPOSAŻENIE DODATKOWE DO TYCH ARTYKUŁÓW
-
Kod CN: 9111 20 00 - Koperty do zegarków naręcznych, kieszonkowych oraz pozostałych, objętych pozycją 9101 lub 9102, z metali nieszlachetnych, nawet pozłacane lub posrebrzane
-
Kod CN: 7225 92 00 - Wyroby walcowane płaskie ze stali stopowej innej niż nierdzewna, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno i powleczone lub pokryte cynkiem (z wył. elektrolitycznie powleczonych lub pokrytych cynkiem i wyrobów ze stali krzemowej elektrotechnicznej)
-
Kod CN: 8457 - Centra obróbkowe, obrabiarki zespołowe "jednostanowiskowe" i wielostanowiskowe obrabiarki przestawialne, do metalu
-
Kod CN: 8716 10 - Przyczepy i naczepy, mieszkalne lub turystyczne (kempingowe)