2105 00 91 Lody i pozostałe lody jadalne, zawierające >= 3%, ale < 7% masy tłuszczów z mleka
Kod CN 2105 00 91 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.52.10.0 - LODY ŚMIETANKOWE I POZOSTAŁE LODY JADALNE
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4601 92 05 - Plecionki i podobne wyroby z bambusa, obrabiane wzdłużnie, nawet złożone w pasma (z wył. mat, słomianek i osłon, sznurów, powrozów i kabli, części obuwia lub nakryć głowy)
-
Kod CN: 4104 19 59 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i całych skór i skórek, z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
-
Kod CN: 6207 22 00 - Koszule nocne i piżamy, męskie lub chłopięce, z włókien chemicznych (z wył. dzianych, koszulek trykotowych, slipów )
-
Kod CN: 2924 23 00 - Kwas 2-acetamidobenzoesowy (kwas N-acetyloantranilowy) i jego sole
-
Kod CN: 9006 51 00 - Aparaty fotograficzne z celownikiem przez obiektyw (lustrzanki jednoobiektywowe), z filmem zwijanym o szerokości <= 35 mm (z wył. aparatów fotograficznych dających odbitki natychmiastowe i aparatów fotograficznych specjalnych, objętych podpozycją 9006 10 lub 9006 30)
-
Kod CN: 9032 - Przyrządy i aparatura do automatycznej regulacji lub kontroli (z wył. kranów, kurków, zaworów, objętych pozycją 8481)
-
Kod CN: 2008 19 12 - Orzechy kokosowe, nerkowca, brazylijskie, orzechy areca (betel), orzechy kola i makadamia, włączając mieszanki zawierające >= 50% masy tych orzechów, przetworzone lub zakonserwowane, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >1 kg (z wył. Zakonserwowanych cukrem)
-
Kod CN: 7326 90 - Artykuły z żeliwa lub stali, gdzie indziej nieklasyfikowane (z wył. artykułów odlewanych lub z drutu, z żeliwa lub stali)
-
Kod CN: 3212 90 00 - Pigmenty, włącznie z proszkami i płatkami metali, rozproszone w środowisku niewodnym, w postaci cieczy lub pasty, w rodzaju stosowanych do produkcji farb; barwniki i pozostałe środki barwiące, gdzie indziej niesklasyfikowane, pakowane do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 0709 59 90 - Grzyby jadalne, świeże lub schłodzone (z wył. pieprznika jadalnego, grzybów z rodziny borowikowatych, grzybów rodzaju "Agaricus" i trufli)