2106 90 Przetwory spożywcze, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0302 74 00 - Węgorze "Anguilla spp.", świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8521 10 95 - Aparaty do zapisu lub odtwarzania obrazu i dźwięku, nawet z wbudowanym urządzeniem do odbioru sygnałów wizyjnych i dźwiękowych "tunerem wideo", stosujące taśmy magnetyczne (z wył. rejestrujących kamer wideo i stosujących taśmy magnetyczne, o szerokości taśmy <= 1,3 cm i pozwalające na odtwarzanie lub zapis przy prędkości taśmy <= 50 mm/s)
-
Kod CN: DZIAŁ 73 - ARTYKUŁY Z ŻELIWA LUB STALI
-
Kod CN: 9603 - Miotły, szczotki i pędzle (włączając szczotki stanowiące części maszyn, urządzeń lub pojazdów), ręcznie sterowane mechaniczne zamiatarki podłóg, bezsilnikowe, mopy i przybory do odkurzania wykonane z piór; kępki i pęczki przygotowane do wyrobu mioteł, szczotek lub pędzli; poduszki i wałki do malowania; gumowe wycieraczki do szyb (inne niż wałki gumowe)
-
Kod CN: 0303 45 12 - Tuńczyk błękitnopłetwy atlantycki (Thunnus thynnus), zamrożony, do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604
-
Kod CN: 8536 50 - Przełączniki, do napięć <= 1 000 V (z wył. przekaźników i wyłączników automatycznych)
-
Kod CN: 1704 90 30 - Biała czekolada
-
Kod CN: 7108 - Złoto, włącznie ze złotem platynowanym, w stanie surowym lub półproduktu, lub w postaci proszku
-
Kod CN: 1702 90 95 - Cukier w postaci stałej, włącznie z cukrem inwertowanym oraz mieszankami cukru i syropów cukrowych, zawierającymi w stanie suchym 50 % masy fruktozy, niearomatyzowany ani niebarwiony (z wył. cukru trzcinowego lub buraczanego, chemicznie czystej sacharozy i maltozy, laktozy, cukru klonowego, glukozy, fruktozy, maltodekstryny, i ich syropów, izoglukozy, syropu inulinowego i karmelu)
-
Kod CN: 0303 42 20 - Tuńczyk żółtopłetwy "Thunnus albacares", zamrożony, do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604