2106 90 59 Syropy cukrowe, aromatyzowane lub barwione (z wył. syropu izoglukozowego, laktozowego, glukozowego i z maltodekstrynowego)
Kod CN 2106 90 59 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.89.19.0 - Różne artykuły spożywcze (włączając karmel, ekstrakt słodowy), gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2101 20 98 - Przetwory na bazie herbaty, lub maté (herbaty paragwajskiej)
-
Kod CN: 9114 - Części zegarów lub zegarków, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 9018 19 10 - Aparatura elektrodiagnostyczna monitorująca do jednoczesnego monitorowania dwóch lub więcej parametrów
-
Kod CN: 8423 20 10 - Wagi do ciągłego ważenia towarów na przenośnikach wykorzystujące elektroniczne środki do pomiaru mas
-
Kod CN: 6406 10 10 - Cholewki i ich części, ze skóry wyprawionej (z wył. usztywniaczy)
-
Kod CN: 1904 20 10 - Preparaty typu müsli bazujące na nieprażonych płatkach zbożowych
-
Kod CN: 7503 00 90 - Odpady i złom stopów niklu (z wył. wlewków lub podobnych postaci nieobrobionych, odlewanych z przetopionych odpadów i złomu, popiołów i pozostałości zawierających stopy niklu)
-
Kod CN: 7210 90 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, platerowane, powleczone lub pokryte (z wył. powleczonych lub pokrytych cyną, ołowiem, cynkiem, tlenkiem chromu lub chromem i tlenkiem chromu, lub aluminium, malowanych, lakierowanych lub powleczonych tworzywami sztucznymi)
-
Kod CN: 0802 90 - Orzechy, świeże lub suszone, nawet łuskane lub obrane (z wył. orzechów kokosowych, orzechów brazylijskich, orzechów włoskich, orzechów nerkowca, migdałów, orzechów leszczyny, kasztanów, pistacji, orzechów makadamia, orzechów kola i orzechów areka)
-
Kod CN: 7318 23 00 - Nity, z żeliwa lub ze stali (z wył. nitów rurkowych i rozdwojonych, do zastosowań specjalnych)