2204 21 80 Wina produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChOG (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
Kod CN 2204 21 80 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2204 21 27 - Wina białe produkowane w Trentino, Alto Adige i Friuli, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj, z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: 8402 90 00 - Części kotłów parowych i kotłów wodnych wysokotemperaturowych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8419 39 00 - Suszarki (z wył. do produktów rolnych, do drewna, masy papierniczej, papieru lub tektury, przędzy, tkanin i innych wyrobów tekstylnych, do butelek i innych pojemników, suszarek do włosów, rąk i urządzeń domowych)
-
Kod CN: 6812 80 10 - Włókna azbestowe z krokidolitu, obrobione; mieszaniny na bazie azbestu krokidolitowego lub azbestu krokidolitowego i węglanu magnezu
-
Kod CN: 8412 21 80 - Silniki i siłowniki hydrauliczne, liniowe "cylindry" (z wył. układów hydraulicznych)
-
Kod CN: 8465 95 00 - Wiertarki lub dłutarki, do drewna, korka, kości, ebonitu, twardych tworzyw sztucznych lub podobnych twardych materiałów (z wył. maszyn do obróbki ręcznej i objętych podpozycją 8465 10 i 8465 20)
-
Kod CN: 2008 60 90 - Wiśnie i czereśnie, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku cukru, ani alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto < 4,5 kg
-
Kod CN: 5206 45 00 - Nitka wieloskładowa (złożona) lub kablowana, z włókien czesanych, zawierająca głównie, ale < 85% masy bawełny i o masie liniowej nitki pojedynczej < 125 decyteksa "o numerze metrycznym > 80, dla nitki pojedynczej" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 1104 - Ziarna zbóż obrobione w inny sposób, np. łuszczone, miażdżone, płatkowane, perełkowane, krojone lub śrutowane; zarodki zbóż całe, miażdżone, płatkowane lub mielone (z wył. mąki ze zbóż, ryżu łuskanego i ryżu częściowo lub całkowicie bielonego, i ryżu łamanego)
-
Kod CN: 0910 99 91 - Przyprawy korzenne nierozgniatane ani niemielone (z wył. pieprzu z rodzaju Piper; owoców z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, wanilii, cynamonu, kwiatów cynamonowca, goździków [całe owoce], szypułek i kwiatów goździków, gałki muszkatołowej, kwiatu muszkatołowego, kardamonu, nasion anyżku, badianu, kopru, kolendry, kminu lub kminku, jagód jałowca, imbiru, szafranu, kurkumy, tymianku, liści laurowych, curry, nasion kozieradki, i mieszanek różnych rodzajów przypraw korzennych)