2204 21 86 Sherry, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj., ale <= 22% obj., z ChNP lub ChOG
Kod CN 2204 21 86 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8424 82 90 - Urządzenia mechaniczne, rolnicze lub ogrodnicze, nawet obsługiwane ręcznie, do rozrzucania, rozpraszania lub rozpylania cieczy lub proszków (z wył. opryskiwaczy i urządzeń nawadniających)
-
Kod CN: 8609 00 10 - Pojemniki z antyradiacyjną pokrywą ołowianą, do transportu materiałów radioaktywnych [Euratom]
-
Kod CN: 5109 10 90 - Przędza zawierająca >= 85% masy wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, pakowana do sprzedaży detalicznej (z wył. w kłębkach, pasmach lub motkach, o masie > 125 g, ale <= 500 g)
-
Kod CN: 6104 33 00 - Żakiety z włókien syntetycznych, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. kurtek od wiatru i podobnych artykułów)
-
Kod CN: 2924 29 10 - Lidokaina (INN)
-
Kod CN: 3816 00 00 - Cementy, zaprawy, masy betonowe i podobne wyroby, ogniotrwałe (z wył. wyrobów bazujących na graficie lub innych substancjach zawierających węgiel)
-
Kod CN: 6909 19 00 - Wyroby ceramiczne do celów laboratoryjnych, chemicznych lub innych technicznych (z wył. z porcelany, również chińskiej, artykułów posiadających twardość >= 9 w skali Mohsa, kamieni młyńskich, kamieni szlifierskich, ściernic i podobnych objętych pozycją 6804, ogniotrwałych wyrobów ceramicznych, urządzeń elektrycznych, izolatorów i pozostałego elektrycznego osprzętu izolacyjnego)
-
Kod CN: 2008 - Owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, inaczej przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu (z wył. przetworzonych lub zakonserwowanych octem lub kwasem octowym, zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
-
Kod CN: 7007 19 - Szkło bezpieczne hartowane (z wył. o wymiarach i kształtach odpowiednich do wbudowania w pojazdach, statkach powietrznych, kosmicznych, wodnych lub innych, soczewek do okularów i gogli itp., i do zegarów i zegarków)
-
Kod CN: 1704 10 10 - Guma do żucia, nawet pokryta cukrem, zawierająca < 60% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza