2204 21 93 Wina białe nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l, z ChNP lub ChOG (inne niż wina musujące i pół-musujące)
Kod CN 2204 21 93 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9015 10 00 - Dalmierze
-
Kod CN: 3002 30 00 - Szczepionki stosowane w weterynarii
-
Kod CN: 7013 49 - Wyroby ze szkła, w rodzaju stosowanych do celów stołowych lub kuchennych (z wył. szkła o współczynniku rozszerzalności liniowej <= 5 × 10–6 na stopień Kelvina w zakresie temperatury od 0 °C do 300 °C, wyrobów z tworzywa szklano-ceramicznego lub ze szkła ołowiowego, wyrobów objętych pozycją 7018, szklanek, kieliszków, szklanych słojów do przetworów, termosów i innych naczyń próżniowych)
-
Kod CN: 7216 61 10 - Ceowniki, kątowniki, zetowniki, kształtowniki typu omega lub o otwartych zakończeniach, z żeliwa lub stali niestopowej, nieobrobione więcej niż gięte na zimno lub wykończone na zimno, otrzymane z wyrobów walcowanych płaskich
-
Kod CN: 4104 49 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, w stanie suchym („crust”), odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
-
Kod CN: 8906 90 - Jednostki pływające, włączając łodzie ratunkowe (inne niż okręty wojenne, łodzie wioślarskie i pozostałe jednostki pływające, objęte pozycją od 8901 do 8905 i jednostki pływające do złomowania)
-
Kod CN: 2001 90 20 - Owoce z rodzaju Capsicum, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym (z wył. słodkiej papryki i pieprzu angielskiego)
-
Kod CN: 5310 - Tkaniny z juty lub z pozostałych włókien tekstylnych łykowych, objętych pozycją 5303
-
Kod CN: 8411 82 80 - Turbiny gazowe o mocy > 50 000 kW (z wył. silników turboodrzutowych i turbośmigłowych)
-
Kod CN: 2714 - Bitum i asfalt, naturalne; łupek bitumiczny lub naftowy i piaski bitumiczne; asfaltyty i skały asfaltowe