2204 29 10 Wina, ze świeżych winogron, włącznie z winami wzmocnionymi, w butelkach z korkami „grzybkowymi” przytrzymywanymi przewiązkami lub zapięciami, o objętości > 2 l; wina dostarczane w inny sposób, pozostające w wyniku obecności ditlenku węgla w roztworze, pod ciśnieniem >= 1 bar, ale < 3 bary, mierzonym w temperaturze 20 °C, w pojemnikach o objętości > 10 l (z wył. win musujących)
Kod CN 2204 29 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4805 11 00 - Papier półchemiczny na warstwę pofalowaną, niepowleczony, w zwojach o szerokości > 36 cm
-
Kod CN: 0304 56 30 - Mięso (nawet rozdrobnione) z żarłacza błękitnego (Prionace glauca), świeże lub schłodzone (z wył. filetów)
-
Kod CN: 2008 91 00 - Rdzenie palmowe, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu (z wył. przetworzonych lub zakonserwowanych octem)
-
Kod CN: 9402 - Meble lekarskie, chirurgiczne, dentystyczne lub weterynaryjne np. stoły operacyjne, stoły do badań, łóżka szpitalne z osprzętem mechanicznym, fotele dentystyczne; fotele fryzjerskie i podobne, obrotowe, z pochylanym oparciem lub podnoszone; części do powyższych artykułów
-
Kod CN: 4008 21 - Płyty, arkusze, taśmy, z gumy niekomórkowej
-
Kod CN: 0709 20 00 - Szparagi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 5208 22 16 - Tkaniny bawełniane o splocie płóciennym, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej > 100 g/m², ale <= 130 g/m², bielone, o szerokości <= 165 cm
-
Kod CN: 8483 10 21 - Korby i wały wykorbione, z żeliwa lub staliwa
-
Kod CN: 2711 - Gaz ziemny (mokry) i pozostałe węglowodory gazowe
-
Kod CN: 6115 22 00 - Rajstopy i trykoty, z włókien syntetycznych, dziane, o masie liniowej nitki pojedynczej >= 67 decyteksów (z wył. Wyrobów pończoszniczych o stopniowanym ucisku)