2204 29 85 Madeira i Setúbal muscatel, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj., ale <= 22% obj., z ChNP lub ChOG
Kod CN 2204 29 85 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5510 20 00 - Przędza zawierająca głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych sztucznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z wełną lub cienką sierścią zwierzęcą (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 2007 99 31 - Dżemy, galaretki, marmolady, przeciery i pasty, z wiśni i z czereśni, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, o zawartości cukru > 30% masy (z wył. przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10)
-
Kod CN: 7326 90 96 - Artykuły z żeliwa lub stali, spiekane, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 7228 30 70 - Sztaby i pręty, ze stali stopowej innej niż nierdzewna, o prostokątnym "innym niż kwadratowy" przekroju poprzecznym, walcowane na gorąco z czterech stron (inne niż ze stali szybkotnącej, ze stali krzemowo-manganowej, stali narzędziowej i z wył. wyrobów objętych podpozycją 7228 30 41 i 7228 30 49, półproduktów, wyrobów walcowanych płaskich i walcowanych na gorąco sztab i prętów w nieregularnych kręgach)
-
Kod CN: 2204 21 08 - Wino ze świeżych winogron, włącznie z winami wzmocnionymi, w butelkach z korkami „grzybkowymi” przytrzymywanymi przewiązkami lub zapięciami, o objętości <= 2 l; wina dostarczane w inny sposób, pozostające w wyniku obecności ditlenku węgla w roztworze, pod ciśnieniem >= 1 bar, ale < 3 bary, mierzonym w temperaturze 20 °C, w pojemnikach o objętości <= 2 l (z wył. win musujących), wina ze szczepu bez ChNP i ChOG
-
Kod CN: 8702 10 11 - Pojazdy silnikowe do przewozu >= 10 osób razem z kierowcą, wyposażone jedynie w silnik tłokowy wewnętrznego spalania z zapłonem samoczynnym (wysokoprężne lub średnioprężne), o pojemności skokowej > 2 500 cm³, nowe
-
Kod CN: 0304 47 10 - Filety z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 1503 00 19 - Stearyna smalcowa i oleostearyna (z wył. do zastosowań przemysłowych, emulgowanych lub zmieszanych, lub przygotowanych inaczej)
-
Kod CN: 0204 50 19 - Nogi z kóz, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 6203 49 90 - Spodnie, spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, bryczesy i szorty, męskie lub chłopięce (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien chemicznych, z dzianin, strojów kąpielowych i slipów)