2208 20 69 Nap. spiryt. otrzymane przez dest. wina z winogron, w poj. o obj. większej niż 2 litry, w tym Armagnac, z wył.Cognac, Brandy/Weinbrand
Kod CN 2208 20 69 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1502 90 10 - Tłuszcze z bydła, owiec lub kóz, do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi (z wył. łoju, oleju i oleostearyny)
-
Kod CN: 4010 19 00 - Pasy lub taśmy, przenośnikowe, z gumy (z wył. wzmocnionych tylko metalem lub tylko materiałami włókienniczymi)
-
Kod CN: 2819 90 90 - Tlenki i wodorotlenki chromu (z wył. tritlenku chromu i ditlenku chromu)
-
Kod CN: 6301 90 10 - Koce i pledy, dziane (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien syntetycznych, koców elektrycznych, narzut i kap, i artykułów pikowanych i podobnych, objętych pozycją 9404)
-
Kod CN: 7304 19 10 - Rury przewodowe, w rodzaju stosowanych do rurociągów ropy naftowej lub gazu, bez szwu, żelazne (inne niż żeliwne) lub ze stali (z wył. ze stali nierdzewnej), o średnicy zewnętrznej <= 168,3 mm
-
Kod CN: 8533 31 00 - Rezystory drutowe zmienne, włączając reostaty i potencjometry, dla mocy <= 20 W (z wył. rezystorów grzejnych)
-
Kod CN: 6903 - Retorty, tygle, mufle, dysze, korki, podpory, tygle probiercze do kupelacji, przewody, rury, osłony i pręty i pozostałe wyroby ceramiczne, ogniotrwałe (z wył. z krzemionkowych skał kopalnych lub podobnych ziem krzemionkowych i cegieł, płyt, bloków i podobnych wyrobów ceramicznych konstrukcyjnych)
-
Kod CN: 0302 43 10 - Sardynki "Sardina pilchardus", świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2008 99 48 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające alkoholu, ale z dodatkiem cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >1 kg
-
Kod CN: 0305 59 - Ryby suszone, inne niż jadalne odpadki rybne, nawet solone, ale niewędzone (z wył. dorsza i filetów)