2209 00 99 Ocet i namiastki octu otrzymane z kwasu octowego, w pojemnikach o objętości > 2 litry (z wył. octu winnego)
Kod CN 2209 00 99 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.84.11.0 - Ocet oraz substytuty octu otrzymywane z kwasu octowego
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8510 90 00 - Części elektrycznych golarek, maszynek do strzyżenia i urządzeń do usuwania owłosienia, zawierające silnik elektryczny, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 6211 11 00 - Stroje kąpielowe męskie lub chłopięce (z wył. dzianych)
-
Kod CN: 0302 36 90 - Tuńczyk południowy [makoja] "Thunnus maccoyii", świeży lub schłodzony (z wył. do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604)
-
Kod CN: 2008 40 - Gruszki, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7009 91 00 - Lustra, bez ram (z wył. lusterek wstecznych do pojazdów, optycznych, luster obrobionych optycznie, mających więcej niż 100 lat)
-
Kod CN: 2849 20 00 - Węgliki krzemu, nawet niezdefiniowane chemicznie
-
Kod CN: 3204 15 00 - Barwniki kadziowe oraz preparaty na ich bazie, włącznie z wykorzystywanymi w charakterze pigmentów; preparaty na bazie organicznych syntetycznych barwników kadziowych, w rodzaju stosowanych do barwienia dowolnych materiałów lub stosowanych jako elementy składowe do produkcji preparatów barwiących (z wył. wyrobów objętych pozycją 3207, 3208, 3209, 3210, 3213 i 3215)
-
Kod CN: 8539 29 92 - Lampy żarowe do napięć > 100 V (z wył. lamp halogenowych z żarnikiem wolframowym i lamp o mocy <= 200 W i promienników lampowych nadfioletu lub podczerwieni)
-
Kod CN: 0209 10 11 - Tłuszcz podskórny ze świń bez chudego mięsa, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, świeży, schłodzony, zamrożony, solony lub w solance
-
Kod CN: 6104 29 - Komplety z materiałów włókienniczych, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. z bawełny lub włókien syntetycznych, ubiorów narciarskich i strojów kąpielowych)