2302 10 90 Otręby, śruta i inne pozostałości odsiewu, przemiału lub innej obróbki kukurydzy, nawet granulowane, o zawartości skrobi > 35% masy
Kod CN 2302 10 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.61.40.0 - OTRĘBY, ŚRUTA I INNE POZOSTAŁOŚCI PRZEMIAŁU ZBÓŻ I CZĘŚCI SUSZONYCH ROŚLIN
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8703 21 10 - Samochody i pozostałe pojazdy silnikowe przeznaczone zasadniczo do przewozu < 10 osób, włącznie z samochodami osobowo-towarowymi oraz samochodami wyścigowymi, wyposażone tylko w silniki tłokowe wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym, o pojemności skokowej <= 1 000 cm³, nowe (z wył. Pojazdów do poruszania się po śniegu i podobnych pojazdów specjalnego przeznaczenia objętych podpozycją 8703 10)
-
Kod CN: 0102 21 - Bydło hodowlane czystorasowe
-
Kod CN: 2939 79 - Alkaloidy roślinne, naturalne lub syntetyczne, ich sole, etery, estry i pozostałe pochodne
-
Kod CN: 8406 90 - Części turbin na parę wodną i na inne rodzaje pary, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1103 11 90 - Kasze i mączki z pszenicy zwyczajnej i orkisza
-
Kod CN: 1103 19 20 - Mąka z żyta lub jęczmienia
-
Kod CN: 4404 10 00 - Obręcze drewniane, żerdzie rozszczepione, pale, paliki i kołki, z drewna, zaostrzone, ale nieprzetarte wzdłużnie; tyczki drewniane, zgrubnie przycięte, ale nietoczone, niewygięte lub w inny sposób nieobrobione, nadające się do produkcji lasek, parasoli, rękojeści do narzędzi lub tym podobne; wióry i tym podobne, z drewna iglastego (z wył. obręczy drewnianych przyciętych i wrębionych lub połączonych na końcach, i opraw szczotek oraz prawideł do obuwia)
-
Kod CN: 0302 42 00 - Sardele (Engraulis spp.), świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 1511 10 10 - Olej palmowy surowy, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych)
-
Kod CN: 2008 70 59 - Brzoskwinie, włączając nektaryny, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. o zawartości cukru > 15% masy)