2616 90 00 Rudy i koncentraty metali szlachetnych (z wył. rud i koncentratów srebra)
Kod CN 2616 90 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 07.29.14.1 - Rudy metali szlachetnych
-
Kod PKWiU: 07.29.14.2 - Koncentraty metali szlachetnych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6214 - Szale, chusty, szaliki, mantyle, welony i podobne artykuły (z wył. dzianych)
-
Kod CN: 8215 91 00 - Łyżki, widelce, chochle, cedzidła, łopatki do podawania tortów, noże do ryb, noże do masła, szczypce do cukru i podobne artykuły kuchenne lub stołowe, z metalu nieszlachetnego pokrytego metalem szlachetnym (z wył. zestawów artykułów takich jak noże do homarów i nożyce do drobiu)
-
Kod CN: 5207 - Przędza bawełniana pakowana do sprzedaży detalicznej (z wył. nici do szycia)
-
Kod CN: 5209 43 00 - Tkaniny bawełniane, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej > 200 g/m², o splocie diagonalnym 3-nitkowym lub 4-nitkowym, włącznie ze splotem diagonalnym krzyżowym, z przędz o różnych barwach
-
Kod CN: 0102 29 91 - Bydło domowe żywe, o masie > 300 kg, do uboju (z wył. jałówek i krów)
-
Kod CN: 8471 50 00 - Procesory do maszyn do automatycznego przetwarzania danych, nawet zawierające w tej samej obudowie jedno lub dwa urządzenia następującego typu: urządzenia pamięci, urządzenia wejściowe, urządzenia wyjściowe (z wył. objętych grupowaniem 8471 41 lub 8471 49 i jednostek peryferyjnych)
-
Kod CN: 7018 10 51 - Imitacje kamieni szlachetnych i półszlachetnych, ze szkła, cięte i mechanicznie polerowane (z wył. artykułów z nich)
-
Kod CN: 1512 19 90 - Olej z nasion słonecznika lub z krokosza barwierskiego i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych i oleju surowego)
-
Kod CN: 0105 14 00 - Gęsi domowe, żywe, o masie <= 185 g
-
Kod CN: 0304 41 00 - Filety z łososia pacyficznego (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus), łososia atlantyckiego (Salmo salar) i głowacicy (Hucho hucho), świeże lub schłodzone