2620 29 00 Żużel, popiół i pozostałości zawierające głównie ołów (z wył. szlamów z benzyny etylizowanej i szlamów z przeciwstukowych związków ołowiu)
Kod CN 2620 29 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 38.11.58.0 - Odpady inne niż niebezpieczne zawierające metal
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7504 00 00 - Proszki i płatki niklu (z wył. spieków tlenku niklu)
-
Kod CN: 7013 49 99 - Wyroby ze szkła, w rodzaju stosowanych do celów stołowych lub kuchennych, ze szkła nabieranego mechanicznie (z wył. szkła hartowanego, szkła o współczynniku rozszerzalności liniowej <= 5 × 10–6 na stopień Kelvina w zakresie temperatury od 0 °C do 300 °C, wyrobów z tworzywa szklano-ceramicznego lub ze szkła ołowiowego, wyrobów objętych pozycją 7018, szklanek, kieliszków, szklanych słojów do przetworów, termosów i innych naczyń próżniowych)
-
Kod CN: 9403 40 90 - Meble drewniane, w rodzaju stosowanych w kuchni (z wył. mebli do siedzenia i mebli do zabudowy)
-
Kod CN: 0207 13 40 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 9013 10 90 - Celowniki teleskopowe do montażu na broni; peryskopy
-
Kod CN: 4104 11 59 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, odwłosione (z wył. dalej przetworzonych i całych skór i skórek)
-
Kod CN: 7208 51 98 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 2 050 mm, ale >= 600 mm, nie w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone, o grubości > 10 mm, ale <= 15 mm, bez wzorów wypukłych
-
Kod CN: 2009 90 98 - Mieszanki soków owocowych, włączając z moszczu gronowego, i soków z warzyw, niesfermentowane, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, (z wył. z dodatkiem cukru lub z dodatkiem alkoholu oraz mieszanek soku jabłkowego i gruszkowego lub owoców cytrusowych i soku ananasowego, z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)
-
Kod CN: 0306 95 - Krewetki, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie
-
Kod CN: 8402 90 00 - Części kotłów parowych i kotłów wodnych wysokotemperaturowych, gdzie indziej niesklasyfikowane