2710 19 46 Oleje napędowe z ropy naftowej lub z minerałów bitumicznych, o zawartości siarki > 0,001%, ale <= 0,002% masy (z wył. zawierających biodiesel, i do przeprowadzania przemian chemicznych)
Kod CN 2710 19 46 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5608 11 20 - Sieci rybackie gotowe, ze szpagatu, powrozu, linki lub liny, z materiałów włókienniczych chemicznych (z wył. podbieraków)
-
Kod CN: 8433 19 10 - Kosiarki do pielęgnacji trawników, parków lub terenów sportowych, o napędzie elektrycznym, z urządzeniem tnącym obracającym się w płaszczyźnie pionowej lub z przyrządami tnącymi
-
Kod CN: 0207 14 91 - Wątróbki jadalne ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone
-
Kod CN: 5803 00 30 - Gaza z jedwabiu lub odpadów jedwabiu (z wył. taśm tkanych objętych pozycją 5806)
-
Kod CN: 8461 40 11 - Obrabiarki do nacinania uzębień, włączając metody ścierne, do nacinania uzębień kół zębatych walcowych, sterowane numerycznie, do obróbki metali lub cermetali (z wył. strugarek poprzecznych, dłutownic i przeciągarek)
-
Kod CN: 3824 99 57 - Kartridże i kartomizery, napełnione, do papierosów elektronicznych i preparaty do stosowania w kartridżach i kartomizerach do papierosów elektronicznych, nie zawierające nikotyny lub jej soli, eterów, estrów lub pozostałe pochodne
-
Kod CN: 2002 90 99 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, o zawartości suchej masy > 30% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. całych lub w kawałkach)
-
Kod CN: 8470 30 00 - Maszyny liczące nieelektroniczne
-
Kod CN: 4105 30 10 - Skóry z owiec indyjskich włosowych, w stanie suchym „crust”, bez wełny, wstępnie garbowane garbnikami roślinnymi, nawet poddane pewnym obróbkom, jednakże nienadające się w sposób oczywisty do bezpośredniego stosowania do produkcji artykułów ze skóry wyprawionej
-
Kod CN: 2009 39 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku pomarańczowego i grejpfrutowego)