2811 12 00 Cyjanowodór [kwas cyjanowodorowy]
Kod CN 2811 12 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.13.24.0 - Chlorowodór; oleum; pentatlenek difosforu; pozostałe kwasy nieorganiczne; ditlenek krzemu i ditlenek siarki
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1211 40 00 - Słoma makowa, świeża, schłodzona, zamrożona lub suszona, nawet krojona, kruszona lub proszkowana
-
Kod CN: 2710 19 31 - Oleje napędowe z ropy naftowej lub z minerałów bitumicznych, do przeprowadzania procesu specyficznego, zdefiniowanego w uwadze dodatkowej 5 do działu 27
-
Kod CN: 1501 - Tłuszcz ze świń, włącznie ze smalcem, i tłuszcz z drobiu, wytapiane lub inaczej wyekstrahowane (z wył. stearyny smalcowej i oleju smalcowego)
-
Kod CN: 7226 99 10 - Wyroby walcowane płaskie ze stali stopowej innej niż nierdzewna, o szerokości < 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno i elektrolitycznie powleczone lub pokryte cynkiem (z wył. ze stali szybkotnącej lub ze stali krzemowej elektrotechnicznej)
-
Kod CN: 5205 15 10 - Nitka pojedyncza z włókien nieczesanych, zawierająca >= 85% masy bawełny i o masie liniowej >= 83,33 decyteksa, ale < 125 decyteksa "o numerze metrycznym > 80, ale <= 120" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 0307 42 30 - Kałamarnice Ommastrephes spp., Nototodarus spp., Sepioteuthis spp.", żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0304 44 10 - Filety z dorsza (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus) oraz ryby z gatunku Boreogadus saida, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2931 20 00 - Związki tributylocyny
-
Kod CN: 2009 49 30 - Sok ananasowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20 but <= 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 8535 29 00 - Wyłączniki automatyczne, do napięć >= 72,5 kV