2813 90 Siarczki niemetali (z wył. disiarczku węgla); techniczny trisiarczek fosforu
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0302 92 00 - Płetwy rekina, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0408 91 20 - Jaja ptasie suszone, nie w skorupkach, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nienadające się do spożycia przez ludzi (z wył. żółtek jaj)
-
Kod CN: 1203 00 00 - Kopra
-
Kod CN: 0705 - Sałata "Lactuca sativa" i cykoria "Cichorium spp.", świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0303 31 - Halibut niebieski "Reinhardtius hippoglossoides", halibut biały "Hippoglossus hippoglossus" i halibut pacyficzny "Hippoglossus stenolepis", zamrożony
-
Kod CN: 5111 30 10 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy zgrzebnej wełny lub zgrzebnej cienkiej sierści zwierzęcej, zmieszane głównie lub wyłącznie z włóknami odcinkowymi chemicznymi i o masie powierzchniowej <= 300 g/m²
-
Kod CN: 1904 - Przetwory spożywcze otrzymane przez spęcznianie lub prażenie zbóż, lub produktów zbożowych, np. płatki kukurydziane; zboża (inne niż kukurydza) w postaci ziarna lub w postaci płatków, lub inaczej przetworzonego ziarna (z wyjątkiem mąki, kasz i mączki), wstępnie obgotowane lub inaczej przygotowane, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone
-
Kod CN: 8516 60 70 - Grille i ruszty, elektryczne, do użytku domowego
-
Kod CN: 3006 70 00 - Preparaty żelowe przeznaczone do stosowania w medycynie lub weterynarii jako środki do smarowania części ciała podczas operacji chirurgicznych lub do badań lekarskich, lub jako środki poprawiające kontakt pomiędzy ciałem i instrumentami medycznymi
-
Kod CN: 0709 59 90 - Grzyby jadalne, świeże lub schłodzone (z wył. pieprznika jadalnego, grzybów z rodziny borowikowatych, grzybów rodzaju "Agaricus" i trufli)