2834 21 00 Azotan potasu
Kod CN 2834 21 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2008 50 98 - Morele, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku cukru, ani niezawierające alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto < 5 kg
-
Kod CN: 1513 21 90 - Olej z ziaren palmowych lub olej babassu, surowy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >1 kg lub prezentowane inaczej (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych)
-
Kod CN: 7110 41 00 - Iryd, osm i ruten, w stanie surowym lub w postaci proszku
-
Kod CN: 7305 20 00 - Rury okładzinowe, w rodzaju stosowanych do wierceń przy poszukiwaniu ropy naftowej lub gazu, o przekroju poprzecznym w kształcie koła, których zewnętrzna średnica > 406,4 mm, z wyrobów płaskich z żeliwa lub stali
-
Kod CN: 8531 - Aparatura do sygnalizacji dźwiękowej lub wzrokowej np. dzwonki, syreny, tablice sygnalizacyjne, urządzenia alarmowe przeciwwłamaniowe lub przeciwpożarowe, elektryczna (z wył. w rodzaju stosowanej do rowerów i pojazdów silnikowych oraz urządzeń sygnalizacyjnych komunikacyjnych); ich części
-
Kod CN: 1212 99 - Pestki i jądra owoców oraz pozostałe produkty roślinne, włącznie z niepalonymi korzeniami cykorii odmiany Cichorium intybus sativum, w rodzaju stosowanych głównie do spożycia przez ludzi, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone
-
Kod CN: 2009 49 30 - Sok ananasowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20 but <= 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 2820 10 00 - Ditlenek manganu
-
Kod CN: 0306 14 10 - Kraby "Paralithodes camchaticus, Chionoecetes spp." lub "Callinectes sapidus", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krabami w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 0811 - Owoce i orzechy, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego