2835 29 30 Fosforan trisodu
Kod CN 2835 29 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.13.42.0 - Podfosforyny, fosforyny, fosforany i polifosforany oraz azotany, z wyłączeniem azotanu potasu
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7419 99 90 - Artykuły z miedzi, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 0810 40 - Żurawiny, borówki czarne i pozostałe owoce z rodzaju Vaccinium, świeże
-
Kod CN: 8424 82 90 - Urządzenia mechaniczne, rolnicze lub ogrodnicze, nawet obsługiwane ręcznie, do rozrzucania, rozpraszania lub rozpylania cieczy lub proszków (z wył. opryskiwaczy i urządzeń nawadniających)
-
Kod CN: 2833 19 00 - Siarczany sodu (z wył. siarczanu disodu)
-
Kod CN: 6116 92 00 - Rękawiczki, mitenki i rękawice z jednym palcem, z bawełny, dziane (z wył. Impregnowanych, powleczonych lub pokrytych tworzywem sztucznym lub gumą i dla niemowląt)
-
Kod CN: 5212 23 90 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, inne niż zmieszane głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi lub głównie lub wyłącznie z lnem, o masie powierzchniowej > 200 g/m², barwione
-
Kod CN: 7312 10 89 - Liny i kable, włącznie z zamkniętymi, z żeliwa lub stali innej niż nierdzewna, z maksymalnym wymiarem przekroju poprzecznego > 48 mm, niepokryte lub tylko powleczone lub pokryte cynkiem (z wył. izolowanych elektrycznie drutu ogrodzeniowego i drutu kolczastego)
-
Kod CN: 0306 16 91 - Krewetki wód zimnych z gatunku Crangon crangon, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 0811 10 19 - Truskawki i poziomki, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, słodzone, o zawartości cukru <= 13 %
-
Kod CN: 0713 10 10 - Groch "Pisum sativum", suszony i łuskany, do siewu