2843 29 00 Związki srebra, nieorganiczne lub organiczne, nawet niezdefiniowane chemicznie (z wył. rtęci i azotanu srebra)
Kod CN 2843 29 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.13.51.0 - Sole tlenowych i nadtlenowych kwasów metalicznych; koloidy metali szlachetnych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7209 18 99 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, w zwojach, walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, o grubości < 0,35 mm (z wył. elektrotechnicznych)
-
Kod CN: 5111 90 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy zgrzebnej wełny lub zgrzebnej cienkiej sierści zwierzęcej (z wył. zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi ciągłymi lub odcinkowymi)
-
Kod CN: 4409 - Drewno, włącznie z klepkami i listwami na parkiet, niepołączonymi, kształtowane w sposób ciągły, z wypustem, rowkiem, ze ściętymi krawędziami, zaokrąglone, ze złączami w jaskółczy ogon i podobne, wzdłuż dowolnej krawędzi, końców lub powierzchni, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo
-
Kod CN: 9026 20 80 - Przyrządy i aparatura do pomiaru lub kontroli ciśnienia cieczy lub gazów, nieelektroniczne (z wył. manometrów z rurką spiralną Bourdona lub manometrów z metalową przeponą i regulatorów)
-
Kod CN: 4411 92 10 - Płyta pilśniowa, z drewna lub pozostałych zdrewniałych materiałów, nawet związana za pomocą żywic lub innych substancji organicznych, o gęstości > 0,8 g/cm³, nieobrobiona mechanicznie ani niepokryta powierzchniowo (z wył. płyty pilśniowej średniej gęstości "MDF", płyt wiórowych nawet połączonych z jedną lub wieloma płytami pilśniowymi, drewna warstwowego z warstwą sklejki, paneli mieszanych z zewnętrzną warstwą z płyty pilśniowej, tektury, składników mebli identyfikowanych jako takie)
-
Kod CN: 8456 30 11 - Obrabiarki do obróbki dowolnych materiałów przez usuwanie nadmiaru materiału metodą elektroerozyjną, wycinarki drutowe, sterowane numerycznie
-
Kod CN: 0406 30 90 - Ser przetworzony (ser topiony), nietarty lub nieproszkowany, o zawartości tłuszczu > 36% masy (z wył. mieszaniny sera przetworzonego otrzymanej z serów Emmentaler, Gruyère i Appenzell i który może zawierać ser Glarus, znany jako Schabziger, pakowanej do sprzedaży detalicznej, o zawartości tłuszczu w suchej masie <= 56% masy)
-
Kod CN: 2501 00 10 - Woda morska i roztwory soli
-
Kod CN: 1103 11 90 - Kasze i mączki z pszenicy zwyczajnej i orkisza
-
Kod CN: 0811 20 11 - Maliny, jeżyny, morwy, owoce mieszańców malin z jeżynami, porzeczki czarne, białe lub czerwone i agrest, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, słodzone, o zawartości cukru > 13 % masy, zamrożone