2844 Promieniotwórcze pierwiastki chemiczne i izotopy promieniotwórcze, włącznie z rozszczepialnymi lub paliworodnymi pierwiastkami chemicznymi i izotopami, oraz ich związki; mieszaniny i pozostałości zawierające te produkty
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0405 20 - Produkty mleczarskie do smarowania, o zawartości tłuszczu >= 39% ale < 80% masy
-
Kod CN: 0302 11 80 - Pstrągi i trocie "Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae" (z wył. Z gatunku "Oncorhynchus mykiss", z głowami i skrzelami, wypatroszone, o masie > 1,2 kg każdy, lub pozbawione głowy, oskrobane i wypatroszone, o masie większej > niż 1 kg każdy), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 6603 90 - Części, ozdoby i dodatki do parasoli, w tym parasoli przeciwsłonecznych objętych pozycją 6601 lub lasek, stołków myśliwskich, biczy, szpicrut i tym podobnych objętych pozycją 6602 (z wył. szkieletów parasoli, włączając szkielety zamocowane na trzonach (drzewcach))
-
Kod CN: 9021 31 00 - Sztuczne stawy do celów ortopedycznych
-
Kod CN: 4101 20 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, niedwojone, o masie jednej skóry <= 8 kg przy suszeniu zwykłym, <= 10 kg, jeśli suchosolone lub <= 16 kg, jeśli świeże, mokrosolone lub inaczej konserwowane (z wył. poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
-
Kod CN: 1513 29 - Olej z ziaren palmowych lub olej babassu, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. oleju surowego)
-
Kod CN: 2204 22 82 - Wina ze szczepu, bez ChNP i ChOG, produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj. (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 2708 20 00 - Koks pakowy, otrzymywany ze smoły węglowej lub z pozostałych smół mineralnych
-
Kod CN: 0302 29 80 - Płastugi "Pleuronectidae, Bothidae, Cynoglossidae, Soleidae, Scophthalmidae i Citharidae" (z wył. halibuta niebieskiego, halibuta białego i halibuta pacyficznego, gładzicy, soli, smuklicy, turbota i skarpa (Psetta maxima)), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 9305 10 00 - Części i akcesoria rewolwerów lub pistoletów, gdzie indziej niesklasyfikowane